Nieuwe merken caravans op de Britse markt.

Op de NEC show van oktober 2022 werden twee nieuwe merken geïntroduceerd,

Het Britse Caterpods levert sinds 2010 catering-wagens voor de verkoop van o.m. ijs , snacks e.d.   Eind 2022 introduceert dit bedrijf ook de wagen als caravan en hanteert ook als naam de  Leisure Pod.

In 2022 introduceert Lion Caravans een teartrop-caravan, genaamd de Club en een opzetunit voor pick-up trucks met de naam Sabre. Deze fabrikant is vooral bekend als Red Lion met een historie van 40 jaren, een importeur van de teardrop-caravan genaamd de Go Pod , welke geproduceerd wordt in Portugal bij CampiJMC, de opvolger van Pluma.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: