Vouwwagencentrum Noordbergum ( de importeur van Kulba )  introduceert eind 2018 een teardrop-caravan van € 4995 , welke in Polen geproduceerd schijnt te worden. Het onderstel komt van het Belgische BW Trailers. Eind 2020 niets meer vernomen. .

Het Tilburgse Outrex is al jaren bekend van allerlei outdoor-activiteiten. Eind 2018 brengt Outrex een vouwwagen op de markt naar persoonlijke wensen en kleurtoepassing geleverd kan worden, Daar haar robuuste karakter veelal voor off road activiteiten. De wagen wordt in Brabant samengesteld.

opus

OPUS

Eind oktober 2014 wordt in Denemarken de goedkoopste caravan, de Opus , geïntroduceerd. Deze lichtgewicht caravans uit Niewiadow Polen zijn bij ons als Predom bekend. In Zweden wordt deze caravan verkocht als Fritidsvagnen. (=vrijetijdswagen).

orangecamp

ORANGECAMP

sinds 2005 brengt Brinkmann Caravaning uit Braunschweig deze campers uit welke sinds 2009 gefabriceerd worden bij Capron. In 2016 brengt Brinkmann een ander instapmerk uit voor slechts een jaar uit , n.l. MisterCamp , geproduceerd bij PLA. Deze laatste wordt opgevolgd door Mister Camper.

Naamloos.png

Orangework is een fabrikant van expeditiecampers en individuele campers uit Keulen. Het bedrijf is in 2005 opgericht door Stephan Schmidt die in 1995 voor zichzelf al een Magirus Deutz brandweerauto tot camper ombouwde.

orion

ORIAN

In de periode 2005-2009 dat AutoSleepers een SEA dochter was , bracht AS een merk uit , speciaal gericht op jonge klanten. Veel modellen waren gelijk aan of afgeleid van de AS modellen.

ormocar

Ormocar is een Duitse firma , opgericht in 1978 ,welke zich gespecialiseerd heeft in kabinebouw. De klant levert de voertuig en de firma de opbouw. Kleine firma met 10 man personeel.

otten1

Otten

Jan Cornelis en Barend Otten bouwen in 1938 al een caravan. In 1956 wordt echt met de productie gestart. In het jaar 1965 worden er te Muntendam (Gr.) 250 caravans gemaakt en de duizendste sinds de start. In 1971 doet de familie Otten het bedrijf over aan medewerker H. Westerberg. De fabricage vindt sindsdien bij George Heller in Foxhol plaats. Eind 1994 stopt de productie. Opgemerkt dient nog te worden dat Heller van 1985 tot 1994 ook caravans produceert onder de merknaam Greyhound.

overcar

Overcar

Kleine Italiaanse camperfabrikant , gesticht in 1981. Na 2010 echter weinig van deze firma vernomen.

Oxygen

images-2

Oxygen is een een merk van Trigano’s Autostar, gesticht in 2009. Dit behelst campers met een grote laadruimte voor motors, quads e.d. De indruk wordt gewekt dat dit merk in 2016 verdwijnt.( geen www binnen de Trigano groep)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: