xg move

XGO is een instapmerk van het Italiaanse Rimor en is sinds 2009  actief. Het betreft zowel campers als caravans. Het merk is zeer actief in Frankrijk als XGO-move. De Elnagh caravans worden daar als XGO verkocht. Voor 2018 volgt ook een herintroductie in thuisland Italië.

Xplore

In 2008  brengt the Explorer Group ( Elldis) een budgetcaravan uit genaamd Xplore. Een jaar later werd het een range binnen Elldis maar nadat de Explorer Group geherintroduceerd werd , kwam deze merknaam in 2013 weer terug.

XPRO is een Poolse fabrikant van een camper(opzet-)unit voor op een Iveco Daily 4×4. De introductie is in 2022. De Xpro wordt vervaardigd bij het in 1992 opgerichte Lamar, een producent van carrosserieën van trucks. Het moederbedrijf heeft ook de intentie om ( in 2023) een volwaardige camper uit te brengen onder het Lamar label.

xplorer

Xplorer

De Xplorer terreincaravans worden sinds 1998 in Pinetown, Zuid-Afrika gemaakt. Producent is Jurgens, sinds 1952 actief in Zuid-Afrika, Daarvoor, vanaf 1938, is hij in Nederland actief met een paardencaravan. Sinds 1973 bevat Jurgens ook camperproductie. . Jurgens produceert caravans onder de merken, Jurgens, Jurgens Safari, Sprite en Gypsey en campers onder de WJ naam. De in Nederlands bekende Xplorer en ook de Orix komen uit de huidige Safari –range.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: