Yahoo

Yahoo

In 1998 introduceert Holtkamp zowel in Nederland als in Duitsland de Yahoo. Omdat deze caravan in Wit-Rusland bij MAZ Kupava geproduceerd wordt, is deze in Duitsland ook als Kupava op de markt. Het Yahoo-merk is slechts een jaar in Nederland actief. De heel eenvoudige wagentjes vallen niet in de smaak bij het publiek. MAZ (Minsk Automobile Plant) is sinds 1990 actief, ook op het gebied van campers en allerlei soorten vrachtauto’s en aanhangers.

yes

Yes campers, ontworpen door PierLuigi Alinari, en gebouwd bij PLA , met het doel een simpele en prijsbewuste camper op de markt te brengen. Dit merk is in maart 2013 geïntroduceerd.

YELLOWCAMPER

Het Zwitserse Yellowcamper is een start-up ondernemimg uit 2016 van de jonge ondernemers Thomas Freiburghaus, Patrick Haase en Fabrice Moser .   Het bedrijf startte met  gebruikte gele wagens van de Zwitserse post. In 2018 kwamen daar nieuwe wagens bij.

YGO

YGO –You Go Now Produceert sinds  2021  caravans. Het is opgericht doorheen Portugese  ExpoMundo , een in 2009 gestarte firma in bouw en constructie van stands voor tentoonstellingen.   Gebruikmakend van binnen het bedrijf aanwezige arbeiders en logistiek kwam met tot de productie van, voor alsnog, een teardrop- caravan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: