Zuid Afrika : OKTO ,zesde nieuwe merk binnen twee jaar

 

De Zuid-Afrikaanse caravanmarkt , die decennialang beheerst werd door CI Jurgens , is dit decennium danig in beweging. Sinds 2011 zijn er 9 fabrikanten bijgekomen waarvan 6 de afgelopen 2 jaren , t.w. Rambler, Destination , Serai,  X-Camper , Vagabond en als laatste Okto. Het merk is gesticht door Keith Laing en Tinus van Wyk , welke laatste in 2014 , na een dienstverband vanaf 2002, Jurgens verliet.        Van Wyk is nu Manager Director.  Als ontwerper werd Ingo Ferreira aangetrokken ,  ontwerper bij Jurgens van 2008 tot 2015 die in 2017 een eigen merk stichtte, t.w. Rambler caravans. Okto produceert hefdakcaravans zoals wij die veel op de Zuid-Afrikaanse markt voorkomen.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: