Nieuw buscamper uit Frankrijk : Klubber

Een nieuw campermerk ontstaat veelal doordat de bouwer op de markt geen  camper kan vinden, die aan zijn eisen voldoet.   Zo ook in 2013 bij Benjamin Escande, die een camperbus zocht voor zijn gezin van 5 personen. Hij koopt een VW Transporter en bouwt deze naar zijn wensen om. Als adjunct -directeur bij Klubb, een fabrikant van platforms welke aan voertuigen gemonteerd worden, is het vinden van een productiebedrijf niet moeilijk. Klubb maakt deel uit van de Gelev Group en een andere dochter van Gelev en zusterbedrijf van Klubb is Mobitec, fabrikant van slaapdaken en allerlei aanpassingen in bedrijfbussen. De busjes worden gebouwd op basis van VW T6, Renault Traffic en Peugeot Expert. De introductie heeft in najaar 2018 plaatsgevonden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: