Nieuw Zuid-Afrikaanse producent : Destination Caravans

Naamloos.jpg

Riaan van Helsdingen verliet , wegens zijn dyslexie , voortijdig de middelbare school maar dat hinderde hem niet zijn dromen na te streven. Samen met zijn tweelingbroer Andre richtte hij in 1992 een bedrijf in de fabrikage van aanhangers op . Bedrijfsnaam, hoe kan het anders : Twin Trailers. 3000 aanhangers later kwam er een andere passie bij : boten waardoor in 1998 de bedrijfsnaam veranderde in Twin Boats & Trailers. Dit resulteerde in Sensation Boats en werd daarmee marktleider in Zuid Afrika in recreatieve boten. In 2012 startten Riaan en zijn vrouw Sensation Caravans. Vier jaren later nam Riaan een break-out en verkocht Sensation Caravans.

Na de verkoop besloot Andre van Helsdingen in mei  2017 ook in de productie van caravans te stappen; mensen bleven hem om caravans vragen. : Eind 2017 werden de eerste caravans onder de merknaam Destination Caravans geïntroduceerd. De productie vindt bij Sensation Boats and Living plaats. Deze heeft niets meer met Sensation Caravans uit te staan , die elders geproduceerd worden. Het eerste model van Destination heet Dream, een dubbel-assige, 9 meter lang, met twee slide-outs, is voorzien van AL-KO as, en wordt een voortent van Dorema aanbevolen. Het tweede model van 5 meter lengte heet Magic.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: