Lunar neemt Wellhouse Leisure over.

Het Engelse Lunar neemt Wellhouse Leisure, de Britse fabrikant van camperbusjes over. Wellhouse is in 2003 in Skelmanthorpe in de buurt van  Huddersfield, Yorkshire. opgericht. Het bedrijf produceert momenteel zo’n 250 wagens per jaar.  Door een grotere vraag wordt de productie van de Ford Terrier modellen eind van 2017 naar de fabriek van Lunar overgeheveld waar dan 400 stuks per jaar geproduceerd kunnen worden.  In de fabriek bij Huddersfield worden nieuwe modellen ontwikkeld en geproduceerd. De nieuwe naam wordt Lunar Campers Ltd. waarvan David Elliot, Manager Director  van Wellhouse, Sales Director wordt.

 

Advertentie
1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: