Eiffelland is terug met camperbus Work&Travel

 

Nadat de  Knaus Tabbert Group GmbH. op 9 oktober 2008 failliet ging, nam de Nederlandse Investeringsmaatschappij deze op 1 januari 2009 met elke merken, behalve Eiffelland over. De voormalige Eiffelland caravans gingen verder ondervdev naam Weinsberg.

De merknaam Eifelland bleef in het bezit van de familie Knaus en nu blaast Michael Knaus, kleinzzon van oprichter Helmut Knaus en zijn zwager  Michael Meyer met een start-up onderneming , het merk nieuw leven in met een kantoor-mobiel genaamd Work&Office.

De buscamper, bedoeld voor o.m. vertegenwoordigers die er in kunnen werken en slapen, wordt in Polen geproduceerd op basis van een VW-Crafter.

 

H

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: