Serai : Lichtgewicht in Zuid Afrika

 

In 2017 introduceert Serai een lichtgewicht polyester caravan met een gewicht onder de 750 kg.  Daar het model geschikt is voor korte vakantie draagt het de naam Weekender. Door het lage gewicht is deze ook door een motor te trekken. De merknaam is afgeleid van karavanserai , een soort overnachtingsplek voor karavanen, die in Centraal-Azië, Anatolië, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en op de Balkan voorkomt, bijvoorbeeld langs de zijderoute. De functie van een karavanserai is een veilige overnachtingsplek te bieden voor reizende handelaren, hun waren en hun dieren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: