Nieuw Frans campermerk : Randger

Dit najaar wordt in Frankrijk een fonkelnieuw camperbusmerk geïntroduceerd, genaamd Randger. Hoewel er niet veel woorden aan worden vuil gemaakt ,worden deze bussen ontwikkeld en geproduceerd in  de fabriek van Font Vendôme,  in Brantôme in de Périgord. Dit impliceert wel dat er weer een nieuwe loot aan de Trigano-boom komt te hangen, daar deze laatste de moeder van Font Vendôme is. Uit de zelfde fabriek komen ook de busjes van Karmann.  Randger wordt (voorlopig) alleen nog in Frankrijk en België geïntroduceerd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: