Vier Poten Mobiel : camper met hond.

 

Omdat Jörg Drabert er niet in slaagde om een camper te huren waarin hij zijn hond mee kon nemen , besloot hij,  met de hulp van  Gerd Bergem,  zelf een te bouwen. In februari 2016 werd 4pfoten-Mobile voor het eerst op een beurs getoond. De camper is ook als Dogs-Liner bekend. De camper is ook te huur; voorwaarde: je moet wel een hond meenemen. De  camper is voorzien met een compartiment voor de hond (onder ’t bed ), hondendouche en camera om vanaf de bestuurdersstoel je viervoeter in de gaten te houden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: